MEER FOTOS
      
                                                                                              

online reserveren ?
 
tel 0477 283083
                                                                                       Massages 
 
                                                  

 

Afbeeldingsresultaat voor zweedse massage
Zweedse massage is in het westen wel zo'n beetje de bekendste massagevorm. In de eerste helft van de achttiende eeuw werd deze vorm ontwikkeld door de Zweed Per Henrik Ling.
Op z'n Zweeds maak je langzame, glijdende bewegingen, kneed je en wrijf je, gewoonlijk met de bloedstroom mee richting hart, om de bloedcirculatie te stimuleren en afvalstoffen af te voeren. 
De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen, waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren en de spierfunctie verbeteren.  Hierdoor is een totale ontspanning van het lichaam mogelijk.

Massage van rug , nek ,bips en benen 1/2 uur 30.00€
Volledige lichaamsmassage 1 uur 55.00€ 
Afbeeldingsresultaat voor hotstone massage
Een hotstonemassage met warme basaltstenen stimuleert de orgaanfuncties .
De warmte dringt door in de spier en verlicht spanningen terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. De toepassing van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft de therapeut ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.
 
Hotstonemassage van rug , nek ,bips en benen 1/2 uur 30.00€
Volledige hotstonemassage 1 uur 55.00€
 
Afbeeldingsresultaat voor kruidenstempelmassage
Kruidenstempelmassage is in Thailand een oeroude traditionele behandeling.Onze stempels bevatten een met zorg gekozen kruidenmix. Goedgekeurd door het Thaise Ministerie van gezondheid . Deze kruidenstempels zijn volgens het oude Thaise monikkenrecept gemaakt en de kruiden zijn in de zon gedroogd. Hiermee worden alle goede eigenschappen van de kruiden optimaal gegarandeerd. Door de componenten warmte en werkzame bestanddelen ervaart u  weldaad, ontspanning, reiniging, heling en verzorging in één behandeling.
Kruidenstempelmassage van rug , nek ,bips en benen 1/2 uur 40.00€

Volledige kruidenstempelmassage 1 uur 65.00€
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Candlemassage gebeurt met warme was .
Zoals op z'n Zweeds maak je langzame, glijdende bewegingen, kneed je en wrijf je, gewoonlijk met de bloedstroom mee richting hart, om de bloedcirculatie te stimuleren en afvalstoffen af te voeren.
De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen, waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren en de spierfunctie verbeteren. Hierdoor is een totale ontspanning van het lichaam mogelijk. De warmte van de was geeft een extra dimensie aan deze massage .

Massage van rug , nek ,bips en benen 1/2 uur 30.00€
Volledige lichaamsmassage 1 uur 55.00€